MARKEDSFØRING
TIL DIT BEHOV

Hej, mit navn
er Martin Asring

Jeg repræsenterer et kreativt netværk af freelance konsulenter indenfor marketing, konceptudvikling og design. Mangler du tilstedeværelse på de sociale medier, en ny video eller en webshop? Vi jonglerer mellem mange forskellige medier og kan lave indhold, der fanger dine kunders behov.

KICK START DIN VIRKSOMHED

Vi hjælper dig med at finde din grønne vinkel

Vil du gerne være med på bølgen med en god klimafortælling? Så kan vi hjælpe dig med at finde din grønne vinkel. Jeg er uddannet multimediedesigner og har en professionsbachelor i Innovation og Entreprenørskab. Ring til mig, så jeg kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning på dine udfordringer.

MINE FREELANCE FORRETNINGSPARTNERE​

Christian Pedersen

 – Hvis den gode content og markedsføringsplan skal udarbejdes, så er Christian klar som uddannet markedsføringsøkonom.

Peter Harlund

 – Når grafik skal have et kvalitetsstempel, så står Peter klar som mediegrafikeruddannet med sans for detaljen.

VI TILBYDER

MARKETING

Har du brug for markedsføring? Vi udvikler din SoMe plan og producerer indhold til din virksomhed.

WEBSHOP

Vil du sælge dine produkter online? Så kan vi bygge en webshop til dine behov.

HJEMMESIDE

Skal din virksomhed præsenteres online, laver vi en hjemmeside til dine behov.

KONTAKT MIG

Efterlad en besked nedenunder og lad os tage en gratis snak. Du kan også ringe til mig på 61607205.

OUR VISION

HELPING POEPLE HELPING CLIMATE

MARKEDSFØRING TIL DIT BEHOV

KICK START DIN VIRK-SOMHED

Hej, mit navn er Martin Asring

Jeg repræsenterer et kreativt netværk af freelance konsulenter indenfor marketing, konceptudvikling og design. Mangler du tilstedeværelse på de sociale medier, en ny video eller en webshop? Vi jonglerer mellem mange forskellige medier og kan lave indhold, der fanger dine kunders behov.

Vi hjælper dig med at finde din grønne vinkel

Vil du gerne være med på bølgen med en god klimafortælling? Så kan vi hjælpe dig med at finde din grønne vinkel. Jeg er uddannet multimediedesigner og har en professionsbachelor i Innovation og Entreprenørskab. Ring til mig, så jeg kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning på dine udfordringer.

MINE FREELANCE FORRETNINGSPARTNERE​

CHRISTIAN PEDERSEN

 – Hvis den gode content og markedsføringsplan skal udarbejdes, så er Christian klar som uddannet markedsføringsøkonom.

Peter HARLUND

 – Når grafik skal have et kvalitetsstempel, så står Peter klar som mediegrafikeruddannet med sans for detaljen.

VI TILBYDER

MARKETING

Har du brug for markedsføring? Vi udvikler din SoMe plan og producerer indhold til din virksomhed.

WEBSHOP

Vil du sælge dine produkter online? Så kan vi bygge en webshop til dine behov.

HJEMMESIDE

Skal din virksomhed præsenteres online, laver vi en hjemmeside til dine behov.

KONTAKT MIG

Efterlad en besked nedenunder og lad os tage en gratis snak.
Du kan også ringe til mig på 61607205.

OUR VISION

HELPING POEPLE HELPING CLIMATE

KICKSTART DIN VIRKSOMHED

MARKEDSFØRING TIL DIT BEHOV

Hej, mit navn er Martin Asring

Jeg repræsenterer et kreativt netværk af freelance konsulenter indenfor marketing, konceptudvikling og design. Mangler du tilstedeværelse på de sociale medier, en ny video eller en webshop? Vi jonglerer mellem mange forskellige medier og kan lave indhold, der fanger dine kunders behov.

Vi hjælper dig med at finde din grønne vinkel

Vil du gerne være med på bølgen med en god klimafortælling? Så kan vi hjælpe dig med at finde din grønne vinkel. Jeg er uddannet multimediedesigner og har en professionsbachelor i Innovation og Entreprenørskab. Ring til mig, så jeg kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning på dine udfordringer.

MINE FREELANCE
FORRETNINGSPARTNERE

Christian Pedersen

 – Hvis den gode content og markedsføringsplan skal udarbejdes, så er Christian klar som uddannet markedsføringsøkonom.

Peter Harlund

 – Når grafik skal have et kvalitetsstempel, så står Peter klar som mediegrafikeruddannet med sans for detaljen.

VI TILBYDER

MARKETING

Har du brug for markedsføring? Vi udvikler din SoMe plan og producerer indhold til din virksomhed.

WEBSHOP

Vil du sælge dine produkter online? Så kan vi bygge en webshop til dine behov.

HJEMMESIDE

Skal din virksomhed præsenteres online, laver vi en hjemmeside til dine behov.

KONTAKT MIG

Efterlad en besked nedenunder
og lad os tage en gratis snak.
Du kan også ringe til mig på
61607205.

    OUR VISION

    HELPING PEOPLE HELPING CLIMATE